Breister uit Volendam Visserstrui uit Zoutkamp

VRAAG EN AANBOD

Veel mensen kunnen niet breien en sommige mensen zijn dol op breien: wij brengen vraag en aanbod bij elkaar*. Wil je graag een mooie, handgebreide visserstrui hebben, dan zoeken wij een breister voor je. Wil je graag een trui breien, dan zoeken wij een opdrachtgever. Voor het breien staat, buiten het materiaal, een vergoeding van tenminste € 100,00 tot maximaal € 150,00 (richtprijzen), afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de uit het boek gekozen visserstrui.
Patroon- en bemiddelingskosten: € 15,00.

Ik wil graag een visserstrui breien Als je tegen een vergoeding van minimaal € 100,00 (eenvoudige trui als Enkhuizen, Elburg etc.) en maximaal € 150,00 (ingewikkelde trui als Pernis, Zwartewaal etc.) een trui wilt breien (je bent een goede, geoefende breister, die goed teltekeningen kan lezen en inpassen!), meld je dan aan via het aanmeldformulier breister of bij info©stellaruheproducties.nl met een foto van recent breiwerk van jouw hand.

Ik wil een handgebreide visserstrui Meld je aan via het aanmeldformulier zoeker met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, je maat (bovenwijdte) en de overwijdte die je wilt hebben, de lengte gemeten vanaf de schouder, en in welke wolsoort en kleur je de trui wilt laten breien (zie Breiwol). Wij verwerken je verzoek uitsluitend als je via info©stellaruheproducties.nl een eenmalige machtiging afgeeft voor de bemiddeling en het telpatroon à € 15,00. Bestel zelf je wol via Knitted Knots en vul op het bestelformulier het adres in van de breister (krijg je via ons, neem eerst contact met haar op), die de wol dan rechtstreeks krijgt toegestuurd. Reken op een breitijd van circa 6 tot 8 weken.
Betaal de wol aan Knitted Knots en het breiloon aan de breister in overleg met haar. * Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid, maar bemiddelen alleen. Het risico ligt volledig bij breister en klant. Maak goede afspraken met elkaar over wijdte, lengte, pendikte etc.!